De kern, waarom gaan we over het vuur lopen?

Lopen over de hete kolen of vuurlopen is een manier om patronen die angst oproepen te doorbreken. Een vuurloop kan wat je denkt dat mogelijk is in jouw leven grondig veranderen.

Het is een krachtig self impowerment ritueel. 

Lopen over de hete kolen of vuurlopen is een manier om patronen die angst oproepen te doorbreken. Wellicht heb je een doel of wens voor ogen waarvan je denkt dat het er niet voor jou is, dat je het niet kan, dat je niet goed genoeg bent, dat je het niet verdient, dat je een lafaard bent. 

Het is de kritische innerlijke stem van angst, aangeleerd gedrag of pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden die ons weerhouden om voor onze dromen te gaan. Leren de  kritische stem in je hoofd te herkennen en een andere weg te laten zien is een krachtig onderdeel van dit ritueel. 

Door liefdevolle erkenning van de angsten en de keuze je er niet door te laten leiden, geeft het vuur een zelfbekrachtiging en een nieuw begin.

Een oerritueel, om te groeien in zelfsturing, zelfvertrouwen en eigenwaarde gevoel. Een stapje dichter naar het ware licht dat we allemaal zijn, een stap dichter bij jezelf.

De nieuwe datums voor de vuurloop in Ostara energie zijn:

For the Love of All- Gemengde vuurloop 25 maart 2023

Sisterhood Vuurloop voor alleen vrouwen 26 maart 2023

 

Margo Awanata, www.wildandsacredwomen.com 

Eve Oevering, www.Oerakel.nl

Charissa Schipper www.degodininjezelf.nl

© 2020 - 2022 De Godin in Jezelf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel