De Godin in Jezelf is geen gewone webwinkel met kleding. Alles wordt met liefde op maat gemaakt in eigen atelier in Voorhout. Dit houd in dat er  werkuren en ingekocht materiaal in de bestelling zijn gestoken. Van alle artikelen die op de foto staan in de webshop heb ik er 1 gemaakt en zodra er een bestelling binnekomt maak ik het artikel  in jouw maat. Om deze reden vraag ik ook altijd naar omvang boezem, taille en heup en andere maten waar nodig.  Als kleine ondernemer die het gehele proces zelf in handen heeft (ontwerpen, naaien, webwinkel onderhouden, verzending, standverkoop) kan ik niet dezelfde diensten verlenen zoals grote kledingbedrijven die groot inkopen in het buitenland. Vanwege deze redenen is het onvoorwaardelijk retourneren van een op maat gemaakt artikel voor mijn bedrijf geen optie.

Wel ben ik altijd bereid samen met de klant verder te kijken. Heb je een artikel uitgezocht en is het niet wat je verwacht dan is het een mogelijkheid om dit te retouren en bv een correctie uit te voeren of iets anders uit te kiezen voor het geld dat je besteed hebt. Dit kan alleen in overleg met mij. Het artikel retourneren zonder overleg wordt niet geaccepteerd.  Ik geef geen geld terug als een bestelling op maat gemaakt is en verzonden. Ook neem ik niet de retourkosten voor mijn rekening.

Het is daarom belangrijk dat je zeker weet dat een artikel daadwerkelijk is wat je wil, mocht je vragen of twijfels hebben over een bepaald artikel neem dan contact met mij op. Je mag me bellen of mailen. 

Als een artikel beschadigd geleverd is of ik heb zelf een fout gemaakt in het productie proces dan zal ik dat natuurlijk corrigeren en zorg dragen voor de kosten die hieraan verbonden zijn.

Levertijd is meestal maximaal twee weken (vaak sneller) afhankelijk van of er stof besteld moet worden en hoeveel bestellingen er al lopen. Je mag mij altijd een berichtje sturen als er haast geboden is bij een artikel. Wel handig dit voordat je bestelling plaatst te overleggen zodat ik voorraad van materiaal kan controleren. Daarnaast draai ik ook beurzen en is het in het hoogseizoen (van mei tot eind augustus vaak drukker en daardoor kan de levertijd soms oplopen tot 3 weken).

Artiklen die op de beurs gekocht zijn kunnen helaas niet meer geruild of geretourneerd worden. Maar mocht er iets beschadigd of stuk zijn ben ik wel bereid te overleggen voor een passende oplossing.

Mijn doel is een tevreden klant en daar doe ik mijn best voor.

Warme groet, Charissa

 

© 2020 - 2024 De Godin in Jezelf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel